apple siri
Per en anerkjent Apple-analytiker skal ikke selskapet stor-oppgradere Siri neste år heller.

Annonse


OPPDATERT: Tror Apple henger etter, men dette kommer

Vi har i flere år håpet på en kraftig forbedret Siri, spesielt etter nyheten tidligere i dag om at Google allerede bygger inn LLM-teknologi i Assistant.

Oppdatert, 17:18:

Kuo avslører samtidig at Apple skal lansere oppgraderte AirTag vinteren neste år for blant annet bedre integrasjon med Vision Pro.

Hvor mange år må vi vente på en kraftig forbedret Siri?

“Hva gjør Apple når Google lanserer dette?” var vår retoriske tittel, og selv om vi tidligere hadde håpet og trodd på 2024, ser ikke det ut til å skje. Apple-analytiker Ming-Chi Kuo som vi en rekke ganger har sitert i forbindelse med selskaps-lekkasjer, hevder å vite at Apple er langt unna med AI-teknologi og at det ikke er noen tegn som peker i retning på en lansering neste år.

Annonse


Så langt skal selskapet ligge etter den nye store tingen i teknologi-bransjen, at de ikke kommer til å bruke noe særlig tid til å snakke om det under den kommende kvartals-fremleggelsen som legges frem i morgen 22:30 norsk tid.

Som vi allerede nevnte tidligere i dag har Mark Gurman lekket at Apple jobber med store språk-modeller internt, og også tester verktøy som OpenAI’ ChatGPT, men skal vi tro Kuo ser det ikke ut til å være noe mer en “lek” enn så lenge.

Andre Apple-lekkasjer

Men som vanlig er det maskinvare-lekkasjer fra selskapet. Ifølge “ShrimpApplePro”, som også er en gammel kjenning i gamet, så skal Apple lansere Watch Series 9 i rosa, og Watch Ultra i svart titan. Begge de nye klokkene skal drives av et nytt brikkesett for langt bedre ytelse.

Samme lekker hevder også å vite at det kommer en ny iPad i år, og det er trolig en ny iPad mini, denne gang syvende generasjon – vi håper denne får en mye bedre skjerm enn iPad mini 6. Som vi tidligere har rapportert er det nok ikke duket for iPad Pro OLED med opp til 15 tommer skjerm før neste år.

Annonse