apple vision pro
Det er alltid lov å håpe, men sjansen for Vision Pro-lekkasjer er minimale med så strenge krav.

Annonse


Apple retningslinjer er strenge

De første utviklerversjonene av Apple Vision Pro klargjøres, og det med strenge krav.

Nå er de på vei

For Apple ønsker ingen lekkasjer rundt maskinvaren, selv om selvsagt hvem som helst kan prøve programvare-emulatoren for å avsløre så mye som mulig før lanseringen i USA tidlig neste år. Først og fremst vil utviklerne bruke en app for å gi Apple de korrekte hode-målene, og linsene kommer direkte fra Zeiss om man trenger styrke. Apple ønsker også å vite om utvikleren bruker briller.

Det er når utviklerne har fått hodesettet, at de meget strenge retningslinjene skal sørge for at det ikke lekker noe som helst om DK-hodesettene (“Developer Kits”) før Apple selv er klare til å avsløre mer før lanseringen. Utviklerne må godkjenne at de oppbevarer hodesettet i et eget rom der ingen familiemedlemmer eller andre har tilgang.

Dette er “super kjipt” med Apple Vision Pro

Utstyres med AirTag

Når hodesettet brukes må det være innenfor synsfeltet til utvikleren “hele tiden, og du må sørge for at DK-en er passord-beskyttet. Aldri la hodesettet ligge alene.” Videre presiserer Apple at om man ikke bruker produktet så må det låses unna, og at Vision Pro ikke kan flyttes til andre adresser enn der det opprinnelig ble sendt til fra Apple.

Annonse


Videre forklares det at utvikleren må kontakte dem om han eller hun er borte fra lokasjonen i mer enn 10 dager. Til slutt er hodesettet utstyrt med AirTag slik at Apple kan finne det igjen om noe skulle skje.

Kan en lekkasje oppstå? Alt er mulig, men hvilken utvikler ønskes å bannlyses fra Apples viktigste produkt siden iPhone?

Annonse