surfaceoktoberevent
Endelig nye Surface-produkter.

Annonse


Vi håper denne invitasjonen betyr noe ekstra for Windows og Surface

Allerede sent i juli visste vi at Microsoft skulle holde et Surface-vent i september (og lansere Windows 11 2022), med påfølgende butikk-lanseringer av nye Surface-maskiner måneden etter.

Vi håper det kommer noe ekstra spesielt

12. oktober klokka 16:00 er altså pressekonferansen der vi får se nye Surface-maskiner. Fordi det er 10 år siden lanseringen av den første Surface-hybriden, skal det bli spennende å se om Microsoft har noe ekstra spesielt på lur for oss i år.

Det hadde jo også vært snasent om de snakket om Windows 12, men det blir rene spekulasjoner av det håpefulle slaget.

Microsoft lanserte Surface Laptop Go 2 i juni, Surface Laptop 4 kom i april i fjor og Surface Pro ble sist oppgradert i september i fjor. Om det er snakk om større endringer eller kun innmat-oppgraderinger med det nyeste fra Intel, det gjenstår å se.

ITavisen, 28 juli 2022.
Surface Pro 8. Bilde: ITavisen

Dette venter vi å se

En ting som er ganske sikkert avsløres er en Surface Pro 9 (vi belønnet Surface Pro 8 med 8 av 10 i februar i år), en sammensmeltet opplevelse:

Annonse


“Det eneste som vil skille de to nye Surface Pro 9-enhetene er om du ønsker Intel eller ARM-brikkesett.” Det ryktes at Microsoft vraker AMD, og at vi får se Surface Studio 3 (les vår test av andre generasjon).

Samme lekker, Zak Bowden, mener at Surface Duo 3 ikke lanseres i år, og at det er en Surface Laptop 5 på vei, men han avslører ikke når.

Surface Studio 3. Bilde: ITavisen

Annonse