mersurfaceitoktober
Den store Windows 11-oppdateringen lanseres sent i september. I oktober skal Microsoft vise frem nye Surface-produkter.

Annonse


Nye Windows 11 lanseres i september – i oktober avsløres nye Surface-maskiner

Kilder The Verge har snakket med avslører at Microsoft skal avsløre nye Surface-produkter i forbindelse med tiårs-jubileet for merkevaren.

Vi gleder oss til å se nye Surface

Samtidig avsløres et at 22H2-oppdateringen skal lanseres på tampen av september, mens Ignite-pressekonferansen som er åstedet for de nye Surface-produktene varer fra 12. til 14. oktober.

Forvent derfor at Microsoft avslører nye Surface-maskiner 12. oktober da presentasjonene fra topp-sjefene alltid er første dag.

Microsoft lanserte Surface Laptop Go 2 forrige måned, Surface Laptop 4 kom i april i fjor og Surface Pro ble sist oppgradert i september i fjor. Om det er snakk om større endringer eller kun innmat-oppgraderinger med det nyeste fra Intel, det gjenstår å se.

Annonse


22H2 nærmer seg allmen-utrulling

Allerede i mai skrev vi at at 22H2-oppdateringen trolig ville komme i september:

“Samtidig hinter det om en allmenn utrulling i september. Microsoft har nemlig satt en sperre for når nye drivere må må være ferdige: 5. september.”

“I 22H2 vil man blant annet ha tilgang til eko-modus for bedre ytelse og batterisparing, samt en forbedret oppgavebehandler, forbedret multitasking-støtte ved å bevege appen oppe til toppen av OS-et for å velge posisjon og mapper i startmenyen (ved å flytte apper over hverandre).”

Sjekk ut en rekke av forbedringene:

Annonse