halobattlefield
Halo og Forza kommer til å gjøre det meget bra i julen, mens reaksjonene til det nye Battlefield-spillet har vært blandet og ofte vippet over i negative tilbakemeldinger.

Annonse


“Halo Infinite” knuser “Battlefield 2042”

15. november lanserte Microsoft Halo Infinite-flerspiller i god tid før hele spillet lanseres onsdag 8. desember.

Halo og Forza løfter Xbox

Beta-en er gratis å spille på PC og Xbox, og dette er egentlig ikke en beta: alt man foretar seg flyttes over til 8. desember-utgaven. At de lister den opp som “beta” er fordi de tester serverne – spillkoden er så og si ferdig, og det kom en oppdatering 19. november.

Interessant er det også å kunne sammenligne hvor mange som spiller Halo og det nye Battlefield-spillet på Steam. 19. november, som var Battlefield 2042 sin reelle lanseringsdag hadde spillet 90 136 spillere, mens Halo hadde 140 536. 20. november var tallene enda mer i favør Microsofts topp-spill som nådde nesten 200 000 spillere mot Battlefields 100 000.

Microsoft gjør det også meget bra med Forza Horizon 5.

Annonse


Her er tallene på morgenen i dag:

Slik ser Steams toppliste ut på morgenen 22. november.

Slik er Halo Infinite:

Følg sendingen direkte på Twitch.

Slik er Battlefield 2042

Følg sendingen direkte på Twitch.

Halo gjør det fremdeles langt bedre

Det er klart at det faktum at Halo sin flerspiller er gratis vil øke antallet spillere en god del, og ikke det at 100 000 ikke er direkte dårlig, men ikke så utrolig bra heller: Outriders klarte over 125 000, og det som en merkevare som er langt mindre etablert enn Battlefield-serien.

Dessverre kan vi ikke sammenligne med Call of Duty: Vanguard som kun kan spilles via Battle.net på PC.

ITavisen ga Battlefield 2042 7 av 10 og Call of Duty: Vanguard 8 av 10.

Annonse