Forzahorizon5salgsrekord
Forza Horizon 5 er en stor-suksess etter gårsdagens lansering av standardutgaven.

Annonse


Forza Horizon 5 er den største Xbox Studios-lanseringen

Horizon 5 er et glimrende bilspill (vi omtalte det som «kongen av moro» i vår anmeldelse) som virkelig viser hva som er mulig grafisk.

Forza Horizon 5 gjør Xbox Game Pass verdt prisen

Selv PC-versjonen er uten problemer og leverer en utrolig myk og kjapp opplevelse. Med et 3080-kort og en OK CPU kan man fint kjøre spillet i 4K med alt på maks uten å oppleve ett eneste millisekund rykk eller napp.

Suksessen har gitt resultater, for nå er det avslørt at ingen andre Xbox Studios-spill har hatt så mange spillere: Xbox-sjef Phil Spencer avslører at over 4,5 millioner har spilt på PC, i skyen og på konsoller. Dette er tre ganger mer enn forgjengeren i serien klarte.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse