Annonse


Last ned “Halo Infinite” gratis her og spill flerspiller

Xbox har i forbindelse med 20 års jubileet lansert Xbox Infinite flerspiller-betaen, og du kan spille det nå. Progresjonen vil følge over til den komplette lanseringen 8. desember.

Flerspiller-delen er på 26GB

Du kan laste ned fra Steam allerede nå, eller fra Xbox. Mange hadde et håp om at det skulle skje i kveld etter at det ble servert en mindre oppdatering rundt lunsjtider.

Men hvorfor er dette en beta? Utviklerne forklarer at det er en beta for å stress-teste serverne, men at alt innholdet er her, så dette erklærer startskuddet for Sesong 1:

“Hvorfor er denne utgivelsen en betaversjon? Våre tidligere tekniske forhåndsvisninger for flere spillere gikk langt i kamptesting av tjenestene og infrastrukturen våre, men nå som vi forbereder oss på en betydelig økning i antall spillere som hopper inn i Halo Infinite på lanseringsdagen 8. desember, ønsker vi å sikre at alle systemene våre er klare. Selv om du kan oppleve noen feil i løpet av denne betaperioden, markerer det den offisielle starten på Halo Infinite sesong 1, med alle dag-en kart og moduser aktivert, så vel som hele sesong 1 Battle Pass. Dette betyr at alle Battle Pass- og tilpasningselementene du tjener eller kjøper i løpet av betaen vil forbli hos deg etter 8. desember.”

Anbefalt maskinvare:

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse