Windows 11
Oppdateringen byr ikke bare på en visuell overhaling, vi får også et gjensyn med en funksjon mange har savnet.

Annonse


Windows 11 kan få støtte for tredjeparts widgets

Tidligere denne uken lekket Windows 11 på nettet og vi har sett på den kommende OS-oppdateringen. 

Oppdateringen byr ikke bare på en visuell overhaling, vi får også et gjensyn med en funksjon mange har savnet; widgets-alternativet. Hvis du tidligere har brukt Windows 7 er du kjent med widgets. Dessverre byr widgets-alternativet i det lekkede Windows 11 bare på nyheter og interesser à la det som ble lansert for Windows 10 tidligere iår.

I første omgang førsteparts-widgets

Imidlertid hevder den pålitelige Microsoft-innsideren Walking Cat at Microsoft planlegger å støtte tredjeparts-widgets og la brukerne tilpasse widgets-menyen etter eget ønske. I utgangspunktet vil imidlertid Windows 11 bare støtte førsteparts-widgets. Støtte for tredjeparts-widgets kommer senere.

I neste omgang tredjeparts-widgets

Dette bekreftes av Rafael Rivera som ikke fant API-er relatert til tredjeparts widgets i det lekkede Windows 11, noe som indikerer at første Windows 11-oppdatering ikke kommer med støtte for tredjeparts widgets.

Microsoft forventes å kunngjøre Windows 11 i neste uke. Men takket være den nylige lekkasjen har vi en forestilling om hva vi har i vente. Om du vil ha mer Windows 11-stoff kan du sjekke ut artiklene nedenfor:

Les ITavisen: 

Microsoft har anmeldt Windows 11-lekkasjen til patentmyndighetene

Installasjon av Windows 11 Home krever internett, men det finnes en bakdør

Windows 11 sin hemmelige ytelses-forbedring avslørt!

Windows 11 kan bli gratis oppgradering fra Windows 7

BLOGG: Dette er mine tanker om Windows 11

Annonse