windows11
Microsoft skal vise frem Windows 11 og lansere betaen offisielt 24. juni.

Annonse


Microsoft har anmeldt Windows 11-lekkasjen til patentmyndighetene

Microsoft klager nå til patentmyndighetene etter at Windows 11 ble lekket på nett.

‘Opphavsrettsbeskyttet stjålet Windows 11-informasjon’

Etter at Windows 11 lekket fløt det over av endringer og forbedringer på nettet. De lekkede filene var å finne på mange plattformer, og er omtalt mye på Reddit og Telegram, mens selve ISO-filen er delt på Mega.

Microsoft Japan har levert en klage mot en indisk teknologi-nyhetspublikasjon som kalles Beebom, for å ha distribuert opphavsrettsbeskyttet stjålet Windows 11-informasjon.

Microsoft har også bedt Google fjerne Beeboms artikkel fra søkemaskinen da “den inneholder lekkede kopier av ikke-lanserte Windows 11”.

Annonse
Microsoft sur

For de av dere, om det er noen igjen, som er skeptiske til lekkasjen, bør patentklagen være bekreftelse nok.

At Microsoft blir sur over at hemmelighetene glipper like før de er klar til den store avdukningen av “det neste Windows” i et direktesendt online-arrangement som kommer 24. juni, er forståelig om det stemmer at de ikke lekket dette selv.

Generasjonsoppdatering?

Men konklusjonen mange trekker av lekkasjen er at det er vanskelig å kalle Windows 11 en “generasjonsoppdatering”, til det er det kanskje for små endringer under panseret.

Det gjenstår fremdeles litt tid før Windows 11 blir offisiell. La oss håpe at Microsoft ender opp med å overraske oss, og det vil være forbedringer å finne:

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse