Annonse


Apple-toppsjef bekrefter: – Vi utvikler vårt eget modem

Hva er det som skyldes den svake iPhone 12 Pro-batterilevetiden?

Hvorfor har iPhone 12 så dårlig batterilevetid?

Vi vet at 5G tapper batteriet kjappere, men vi har testet andre 5G-telefoner fra Android-leiren og de har mye bedre batterilevetid – ja, jeg snakker om Pixel 5 og OnePlus Nord som begge er mye bedre på dette punktet.

Helt siden Apple og Qualcomms krangel har vi forventet at Apple, som med alle andre brikker, også ønsket å eie utviklingsstien til modemene, og ganske riktig, nå skjer det.

Vi håper og regner med at de nye modemene finner veien til Apple Silicon-maskiner, eller er Apples strategi fremdeles hot-spotting fra mobilen?

Apple-toppsjef bekreftet det i går

Det er Bloombergs Mark Gurman som kan melde at Apples brikke-sjef, Johny Srouji (“Senior Vice President of Hardware Technologies”), informerte sine medarbeidere om dette i går. Qualcomms aksjer sank med 6,3 prosentpoeng etter at nyheten sprakk.

Annonse


Srouji uttalte at “i år så startet vi utviklingen av vårt første interne modem som igjen legger til rette for nok en viktig strategisk endring. Langsiktige investeringer som dette er en kritisk del av produktene fremover, og vi vil være sikre på at vi har et rikt påfyll med innovative teknologier for fremtiden.”

Det er takket være Apples oppkjøp av Intels modem-teknologi juli 2019 at selskapet allerede nå er klare til å avsløre at de er i gang med utviklingen.

Kilde:
Bloomberg

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse