iOS 14.2 er en batteri-katastrofe: taper 50 prosent på 30 minutter

ios142batteri
iOS 14 er i hovedsak en fin oppdatering som gir bedre ytelse på en rekke enheter, inkludert eldre, men batteriet ser ut til å tappes for fort. Kanskje er iOS 14 for offensiv ved bruk av brikkesettene?

Du leste sikkert artikkelen om at iPhone 12-serien mister for mye batterilevetid under dvale.

Men det er ikke hele historien om batteriproblemene med iOS 14.2, for nå viser det seg at også eldre iPhone-er har problemer, og det enda større.

Annonse

Merk at vi oppjusterte karakteren på iPhone 12 Pro Max etter først å ha testet mobilen med en iCloud-backup, noe som vi mente medførte dårligere batterilevetid.

Etter lengre tids testing med et full-formatert enhet, fant vi at batterilevetiden var bedre og oppjusterte til 9 av 10. Om disse problemene er relaterte er usikkert, men vi tror ikke det, og det ser ikke ut til at vi er nærme en løsning.

Dette har vi erfart

Vi tror nemlig det er noe i iOS 14.2 som skaper problemer, for tilbake til de eldre modellene (iPhone 7, 6s, Xs, etc), så meldes det om tap på over 50 prosent på mindre enn 30 minutter, og fem prosent ved normal bruk. Det er jo så mye at mobilene blir ubrukelige.

Visstnok skal iPad Pro fra 2018 også være berørt av disse iOS 14.2-feilene. 

Igjen: vi ga iPhone 12 Pro 8 av 10 grunnet svakt batteri, og det er fortsatt gjeldende og ikke et problem som er rettet med iOS 14.3 beta 3 som nettopp ble installert. Vi opplevde nemlig etter iOS 14.3 beta at batteriet ble tappet enda kjappere.

Kilde:
MacRumors

Annonse
Annonse