Hopp til navigasjon Hopp til innhold
Dette hevdes å være en teknisk skisse av iPhone 8.

De hevder at dette er iPhone 8 med ekte trådløs lading

Og nytt kameraoppsett.

Igjen har det dukket opp nye tekniske skisser av det som hevdes å være iPhone 8. Skissen, som kommer fra en anonym kilde, er tvitret av både OnLeaks og Benjamin Geskin.

Ny skisse
Ettersom det svirrer så mange rykter og spekulasjoner rundt den kommende iPhonen, er det vanskelig å skille de ekte fra de falske. Men, hvis denne skissen viser seg å være reell vil iPhone 8 i hvert fall hat et nytt kameraoppsett.

iPhone 6s og 7 Plus har begge doble sensorer som er plassert horisontalt. Skissen over viser et oppsett der sensorene er plassert vertikalt med en LED-blits mellom. Ifølge tidligere rykter er dette for å gi telefonen bedre AR-støtte.

Ekte trådløs lading?
I tillegg hevdes det fra en av lekkerne at iPhone 8 vil ha «opptil fem meter trådløs lading». Senest denne uken dukket det opp rapporter om at iPhone 8 får trådløs lading.

Den gang var det Powerman-sjefen Elad Dubzinski som kom med uttalelsen.

Det var i januar noen veldig spennende rykter om at Apple hadde fått til virkelig trådløs lading, altså at den ikke må plasseres på en lade-pute og at man kan lade mens man rusler rundt hjemme, men ryktene rundt dette ble kjapt kalde senere samme måned.

 

Kilde:
9to5Mac

Stikkord: Apple, iphone