Energous er klare med sin trådløse lading av mobiler på tampen av året.
Energous er klare med sin trådløse lading av mobiler på tampen av året.

Annonse


Selskap hinter sterkt til at de skal levere ekte trådløs lading til iPhone 8

Selskapet Energous som har vært koblet mot Apple tidligere, hinter i retning av at de skal levere trådløs lading til en stor mobilprodusent i år.

Følg CES 2017.

– Vi skal levere til en av de aller største
«Det er snakk om en av de største forbruker-elektronik-selskapene i verden. Jeg kan ikke avsløre hvem det er, men jeg kan praktisk talt garantere at du har produkter fra dette selskapet på deg, sittende på skrivebordet ditt eller hjemme», melder selskapet.

De fjerner vel egentlig Samsung fra listen i og med at selskapet ikke er like store på stasjonære maskiner som Apple (sittende på skrivebordet-refereransen).

Annonse


Uansett hvem det blir, hevder de at ekte trådløs lading endelig er klare fra dem på tampen av året. Det passer bra med en lansering av iPhone 7s/8 i september.

Styrker ryktene igjen
Dette meldte vi i september i år:

«På starten av året skrev Bloomberg at Apple jobber med trådløs ladeteknologi, men at brukerne må vente til 2017 og iPhone 8.

Nå har det dukket opp nye bevis på at Apple sammen med selskapet Energous jobber med trådløs lading for iOS-enhetene.»

Og:
«Energous har tidligere uttalt at de jobber med liknende teknologi med «en av de fem største forbrukerelektronikkselskapene», og nylige rapporter, som VentureBeat har plukket opp, bygger på disse.

«Vi forventer at vår produkter og/eller referansedesign vil gjennomgå UL/CE i tillegg til FCC Part 15, FCC Part 18, SAR, California Energy Star- og Apple-testing», står det i dokumentene som er sendt inn til United States Securities and Exchange Commision (SEC).»

Spennende teknologi
«Det interessante med Energous’ ladeteknologi er at ikke at den er trådløs, men at enhetene kan fjernlades. Det vil si at enheten ikke er avhengig av å være i kontakt med ladeplaten.

Teknologien, WattUp, deres skal støtte fjernlading opptil fem meter.»

 

Kilde:
The Verge

Annonse


Annonse


Annonse