Hopp til navigasjon Hopp til innhold
Powerman-sjefen hevder trådløs lading blir standard i nye iPhone. (Ill.: Apple)

Ladeselskap: – Trådløs lading blir standardfunksjon i nye iPhone

Oops..?

Vet Powerman-sjefen (selskapet er store innen trådløs lading) Elad Dubzinski ting om iPhone 8 ingen andre kjenner til enda?

Til 7s og 8?
I forbindelse med selskapets nyansettelse i styret, kom Dubzinski med følgende skråsikre uttaltelse, som om han hadde blitt fortalt det av Apple:

«Med den nylige annonseringen fra Apple om at trådløs lading snart blir standardfunksjon i nye iPhone, er vi endelig på vei til å bryte gjennom og gjøre dette til en mainstream funksjon«, hevder han i pressemeldingen

Trolig sikter han til det faktum at Apple ble med i Wireless Power Consortium i februar i år. Det kan godt tenkes Dubzinski har fått med seg noe annet også, under streng NDA.

Ekte trådløs lading er nok noen år unna
Det var i januar noen veldig spennende rykter
om at Apple hadde fått til virkelig trådløs lading, altså at den ikke må plasseres på en lade-pute og at man kan lade mens man rusler rundt hjemme, men ryktene rundt dette ble kjapt kalde senere samme måned:

«Ifølge nye rapporter kan denne teknologien komme for tidlig for iPhone 8, eller at Apple rett og slett dropper den helt. Valget vil i stedet falle på induktiv lading slik som andre smarttelefonprodusenter gjør. Det vil si at telefonen må være i kontakt med en overflate for å kunne lade. Tilbake i 2012 lanserte Nokia Lumia 920 med støtte for slik ladeteknologi

 

Kilde:
Pressemelding

Stikkord: iphone