Han hevder at dette er Surface Phone

En Baidu-bruker hevder at dette er Surface Phone.
En Baidu-bruker hevder at dette er Surface Phone.

Kan bli levert med 500 GB (!).

Mens Microsoft har bestemt seg for å trappe virkelig ned i smarttelefonbransjen, er den mystiske «Surface Phone» en av de mest etterspurte mobilene.

Lekket bilde
Bildet som du ser øverst i saken, dukket opp på det sosiale mediet Baidu i dag. Det er publisert av brukeren «nokiabar» som tidligere lekket bildene av kansellerte Lumia 850 og den «siste» Lumiaen modell 650.

Annonse

Fra lekkasjen kan de se ut som mobilen bruker USB-C og med hodetelefonutgang på toppen. Kameramodulen ser ut til å være svært lik den vi er kjent med fra blant annet Lumia 1020 og senest Lumia 950 XL.

Dette er vår erfaring med Windows 10 Mobile 5 måneder senere.

Gode spesifikasjoner
Mobilen ser også til å bruke et fleksibelt deksel med innebygget tastatur som minner svært mye om Surface Touch Cover.

Mest interessant er selvsagt spesifikasjonene. Tidligere har det vært hevdet at Microsoft og Intel samarbeider om en prosessor for Surface Phone, men ettersom Intel har bestemt seg for å ta en pause fra mobilprosessorene, er Microsoft nødt til å velge annerledes.

Ifølge «nokibar» vil Surface Phone ha en Qualcomm Snapdragon 830-prosessor – den vet vi ingenting om på dette tidspunktet. Skjermen er på 5,7 tommer (ukjent oppløsning) og mobilen kommer i følgende konfigurasjoner:

  • 3 GB RAM, 32 GB lagring.
  • 6 GB RAM, 128 GB lagring.
  • 8 GB RAM, 500 GB lagring.

Som tidligere nevnt er dette bare rykter. Hva tenker du om designet og spesifikasjonene?

 

Kilder:
Neowin,
Baidu

Annonse
Annonse