Microsoft jobber på spreng med å få ferdig sine neste-generasjons produkter til våren neste år - en av dem er Surface Phone.
Microsoft jobber på spreng med å få ferdig sine neste-generasjons produkter til våren neste år - en av dem er Surface Phone.

Annonse


– «Surface Phone» kommer i april neste år

Microsoft er dedikerte ovenfor Windows 10 Mobile og ARM-mobiler. Det hevder Terry Meyerson i en intern Microsoft-epost.

– Vi har en plan
Det var ikke det eneste han røpet: han avslørte også at de nå utvikler neste-generasjons-produkter:

«La meg være helt klar: vi er dedikerte til å levere Windows 10 på mobiler med små skjermer og ARM-brikkesett. Vi utvikler for tiden våre neste-generasjons-produkter og jeg ønsker i den forbindelse å bekrefte vår forpliktelse ovenfor Windows 10 Mobile.

Vi har en plan som støtter det som kommer fra Microsoft, såvel som våre OEM-partnere som også kommer til å selge en utvidet mobil-portefølje basert på denne plattformen.»

Annonse
Ok, dette er veldig interessant med tanke på at det eneste vi har hørt direkte fra Microsofts toppsjefer det siste året er at Windows-mobiler er på vent mens Windows 10 vokser. Så de venter litt, men altså ikke lenger enn til våren 2017. Spennende. Det er også hyggelig å høre at de jobber med nye Surface-produkter.

– Surface Phone blir den sikreste i verden
Windows Central kan røpe enda litt mer: Redstone 2 og Redstone 3 er større oppdateringer av Windows-plattformen med vektlegging på mobiler.

Samme blekke hevder at Surface Phone (om det blir barnets navn) har to fokusområder: sikkerhet («den sikreste i verden») og den beste mobilen til arbeid.

Continuum er nemlig viktig for selskapet fremover for mer intivuivt å kunne koble sammen arbeidsflyten mellom stasjonære, bærbare, mobiler og nettbrett.

 

Kilder:
Windows Central
Windows Central

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse