iphone13frontpanel
Dette skal være frontenpanelene for de nye iPhone-modellene. Faksimile/MacRumors.

Annonse


Hevder å ha avslørt iPhone 13 allerede: FaceID er endelig krympet

iRepair hevder å ha skaffet frontpanelene til iPhone 13 lenge før lanseringen i september/oktober.

5,4″, 6,1″ og 6,7 tommere også i år bekreftet

Som kjent er det ingen designendringer på planen i år da det skjedde sent i 2020, i stedet får vi endelig 120 Hz-paneler, og nå også et krympet FaceID-system, skal vi tro de greske iPhone-reperatørene.

Ming-Chi Kuo har tidligere uttalt at Apple har klart å presse flere komponenter sammen i FaceID-systemet for på den måten å krympe arealet FaceID tar opp – dette er viktig fordi sensor-området stjeler skjerm-areal Apples konkurrenter har skjerm i stedet. Samtale-høyttaleren er som du ser gjemt i de oppdaterte designene.

Apple jobber også med “HomePod med skjerm” og et VR/AR-hodesett som visstnok lanseres sommeren 2022.

Fordi ikke alle har en Apple Watch

Samtidig rapporteres det at Apple med iPhone 14-serien har kommet så langt med komponent-krympingen at de vil klare å presse alt inn i et et lite sirkul-utkutt. Det er også ventet en under-panelet finger-sensor slik at man kan åpne mobilen enkelt, med maske, også om man ikke eier en Apple Watch som kan åpne iPhone automatisk med iOS 14.5.

Foruten kjappere skjerm og et litt mer kompakt design takket være krympet FaceID, er det ventet de tradisjonelle hastighetsøkningene med en ny A15-brikke som senere blir oppgradert til A15X i neste års iPad-modeller.

Annonse