iphone13everythingapplepro
Endelig kommer 120Hz-panelene til iPhone-serien, men ellers vil ikke oppgraderingene være så store som 12-serien bød på med nytt design.

Annonse


iPhone 13 Pro får “LPTO” 120Hz-panel

På tampen av fjoråret ble det ryktet LPTO-paneler for iPhone 13. Nå har ryktet dukket opp igjen, og det er Samsung som skal stå for produksjonen.

iPhone 13 Pro og Pro Max får et mer strømsnilt 120Hz-panel

Samsung Display vil konverterte produksjonslinjene av OLED til LTPO (low-temperature polycrystalline oxide) TFT (thin-film transistor)-paneler i løpet av første halvdel i år, melder The Elec som siterer markedsundersøkelsesbyrået UBI Research.

At årets iPhone 13-modeller får 120Hz-panel er allerede meldt av en rekke anerkjente kilder med kjennskap til Apples planer. At det er snakk om LTPO-paneler innebærer at de bruker enda mindre strøm. Som kjent bruker allerede Apple Watch denne skjermteknologien.

Det store spørsmålet er om samtlige iPhone 13-modeller får 120Hz

Det er godt mulig det er kun er Pro-modellene som får dette, spesielt fordi Samsung kun kan garantere 30 000 slike paneler i måneden – dette er noe mindre enn dagens OLED-panel leveranser.

Det vil også være et salgsargument selvsagt, spesielt på Pro Max-modellen som får 120Hz fordelt på 6,7″, at man ikke taper batterilevetid, men kanskje får enda litt mer enn i år. For øvrig er det ingenting som tilsier nytt design eller større skjermer på årets oppgraderte “s-modeller”.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse