windows10sunvalley
Windows 10 Sun Valley beta-testingen starter om ikke så lenge.

Annonse


Microsofts store Windows 10-hemmelighet kan være avslørt

4. januar avslørte Microsoft, men trakk senere tilbake den mest pikante informasjonen, at de skal totaloverhale Windows 10.

Windows 10x lanseres også i år

Ryktene svirrer samtidig som det visstnok er slik at selskapet skal design ARM-brikker for servere – da håper vi samme teknologi drypper over til Surface-serien. Det må jo skje?

Det er Windows Latest som spår en annonsering fra Microsoft der de avslører sine planer for neste generasjon og avslører at den første testversjonen kan testes.

Det er jo kanskje slik at Microsoft publiserte jobb-annonsen med akkurat nok spennende informasjon til å få publikum interesserte i Windows 10 igjen.

Dette tror Trond Bie kan være Microsofts store mesterplan for å tukte Apple Silicon:

Beta-testingen av helt nye Sun Valley starter kanskje tidligere enn vi trodde

Oktober-oppdateringen 20H2, er jo lansert, og vi forventer to større oppdateringer i år: 21H1 og 21H2. Det er sistnevnte som er den spennende Sun Valley-oppdateringen med det nye grensesnitt og kanskje større endringer bak grensesnittet.

Annonse


Windows Latest får oss virkelig til å håpe på en ganske så snarlig lansering, for ifølge kode-referanser skal det være slik at selskapet håper å få være mer eller mindre ferdig med utviklingen i juni, med en lansering i oktober eller november.

Det lover jo bra, for da kan vi kanskje teste ganske så stabile versjoner av den nye versjonen om kanskje noen dager (kanskje Microsoft drar nytte av CES) eller uker.

Kilde:
Windows Latest

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse