windows10sunvalley
Microsoft jobber med en total-overhaling av Windows 10.

Annonse


Microsoft varsler stor-oppgradering: “Windows 10 er TILBAKE!”

En stillingsannonse avslører at Microsoft skal total-overhale Windows og gjøre brukerne forelska med OS-opplevelsen igjen.

Les Tronds kommentar om den store avsløringen:

Microsoft avslører at de storoppgraderer Windows 10

Windows 10 ble godt mottatt etter Windows 8, det er ikke det det skal stå på, men nå som macOS er storoppdatert, og det faktum at det ikke har skjedd så mye med Windows 10 sitt utseende de siste årene, utover en penere startmeny, er det på tide igjen.Målet er også å forbedre arbeidsflyten mellom mus/tastatur og berøring.

Det mener også Microsoft, som hyper opp at de skal diske opp virkelig flotte opplevelser for sine brukere.

“Windows Core User Experiences-teamet bygger grensesnitt Windows og Surface Hub-kunder over hele verden, og nå ser vi etter en som kan samarbeide, være inkluderende og være en kundeopptatt ingeniør for å hjelpe oss med å bygge fremtiden for Windows Experiences!”.

Etter at pressen fikk nyss i stillingsannonsen er følgende fjernet, men The Verge fikk det med seg:

“På dette teamet vil du samarbeide med nøkkelplattformen vår, Surface, og OEM-partnere for å organisere og levere en omfattende visuell fornyelse av Windows-opplevelser for å signalisere til kundene våre at Windows er TILBAKE og sikre at Windows regnes som den beste brukeropplevelsen for kundene.”

Annonse


“Sun Valley” er kodenvanet på prosjektet som skal smelte sammen berøring og mus- og tastatur-mus

Dette er jo kjempespennende, og det faktum at Microsoft fjernet denne paragrafen tyder på at de jobber med noe skikkelig spennende bak lukkede dører.

Målet er blant annet å forbedre overgangene når brukeren skifter fra mus- og tastatur, til berøring – derav referansene til Surface.

Windows Central har tidligere avslørt (oktobre) at kodenavnet for prosjektet er “Sun Valley”, og at startmenyen, fil-utforskeren og appene som følger med OS-et skal oppgraderes – det samme gjelder knapper, brytere og andre elementer i grensesnittet. Vi håper bilde-lekkasjer følger, men stillingsannonsen er fra i dag så det er ukjent hvor langt de har kommet.

Kilde:
The Verge

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse