airpodsar
Så lenge Apples AR-briller kan erstatte Touchbar til MacBook med de samme valgene i løse lufta over skjermen, eller på sidene, er vi fornøyde.

Annonse


Dette er Apple-fremtiden vi ønsker oss NÅ

En rekke ganger har forskjellige personer og analytikere snakket om en lansering av Apples AR-briller i år, for deretter å strø salt i såret ved å snakke om en 2023-lansering.

Husker du dette konseptet fra april?

Apple har trolig brukt lang tid på å finne ut hva brillene skal brukes til rett og slett, de måtte også prøve og feile med Apple Watch som nå er et treningsprodukt mer enn noe annet.

Men det gikk opp et lys for oss, og kanskje mange andre, da vi i dette konseptet så hvordan fysiske objekter uten skjerm oppgraderes ved å kunne styre dem i løse lufta med gester kun ved å se på dem gjennom Apples AR-briller, i dette eksempelet Apples kredittkort:

Apple har mulighet til å gjøre noe magisk med sine AR-briller

Denne gang har Ryan Stephen, Marco Ament og Steve Troughton-Smith laget et nytt konsept, men for å styre AirPods i løse luften takket være AR-teknologi.

Annonse
Dette må jo skje, eller? For oss ser dette ut som fremtiden, spesielt om brillene er lette og man kan bruke egen styrke på dem. Det er dessuten lett å se for seg en fremtid der brillene kun kan styre Apples egne briller, og at Android-leiren blir mer åpen.

Vi ønsker dessuten å kunne velge ramme selv også – håpet er jo at Apple samarbeider med selskap som Ray Ban.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse