Apple-Glasses-1280x720
Slik er Apple-brillen iDrop News har skissert.

Annonse


– Apples AR-briller kommer i 2020

Apple jobber angivelig med en brille som skal levere utvidet virkelighet, men foreløpig har det vært lite informasjon å finne om når en eventuell lansering vil finne sted.

Avhenger av iPhone

Nå hevder det prominente Apple-analytikeren Ming-Chi Kuo at Apples AR-briller kommer i midten av 2020, og at masseproduksjonen starter allerede i år.

Videre mener han å vite at brillene vil bli markedsført som iPhone-utstyr. Brillene skal visstnok primært fungere som en skjerm, der det meste av informasjon hentes fra telefonen – dette inkluderer maskinkraft, internett og stedstjenester.

Ettersom brillene ikke kommer til å være frittstående – du må trolig ha en iPhone for å bruke dem – kan Apple designe en tynn og lett brille, skal vi tro Kuo. Hvordan det påvirker batteritiden er en annen sak, og noe som vi bli svært interessant å høre mer om.

Annonse


Det forventes for øvrig at brillene også vil kunne kobles til Apple Watch trådløst.

rOS

Bloomberg hevdet i 2017 at AR-brillene skulle komme i 2019, men pekte samtidig på muligheten for en 2020-lansering. Avisa skrev også at brillene skal kjøre et eget operativsystem basert på iOS. Operativsystemet ble omtalt som «rOS» (reality operating system).

Dagens informasjon fra Kuo, som for øvrig har tette bånd til Apples forsyningskjede, stemmer altså godt overens med Bloomberg-artikkelen. Så kanskje er det ikke så lenge igjen til vi får høre mer om disse brillene. 

Hvilke forventninger har du til Apples AR-brille?

 

Kilde:
Macrumors

Annonse