apple-tv-serie
Apple TV+ tilbys gratis i ett år dersom du kjøpte en Apple-enhet etter 10. september, men du må huske å gjøre krav på tilbudet snart.

Annonse


Du bør akseptere Apples gratistilbud før de trekker det tilbake – fristen er tre måneder fra aktivering

Vi har tidligere skrevet om hvordan Apple tilbyr ett års gratis abonnement til deg som har kjøpt et Apple-produkt fra og med 10. september i fjor, da Apple TV+ ble annonsert.

Tre måneders innløsningsfrist

Litt senere skrev vi også at utdelingen av denne gratisperioden ikke har gått helt smertefritt, med tilfeller der folk uten krav på tjenesten har fått gratisåret, mens enkelte som faktisk har hatt krav på tjenesten ikke har fått dette.

Nå har selskapet begynt å sende ut varslinger til brukere som enda ikke har gjort krav på sitt gratisabonnement. Av notifikasjonen går det frem at tilbudet snart utløper, med en frist på 90 dager fra da du aktiverte den nye enheten du kjøpte fra Apple.

Apple-produktene som omfattes av tilbudet er iPhone, iPad, Apple TV, iPod Touch og Mac. Som en påminnelse er det altså alle enheter kjøpt etter 10. september, noe som i teorien betyr at du kan kjøpe et produkt i dag og gjøre krav på tilbudet innen april.

Annonse


Vi antar at det er mange der ute som har kjøpt ny iPhone mellom 10. og 31. september – et hett tips er å innløse tilbudet så fort som mulig da disse vil utgå i intervaller mot 31. januar.

Andre Apple TV+-saker du bør få med deg:

Kilde:
9To5Mac

Annonse


Annonse


Annonse