appleforallmankind
Alternativ-historie-serien For All Mankind gjør det, som alt det andre innholdet fra Apple, bare midt på treet.

Annonse


Apple-topp går av – dette mener publikum om Apples TV-serier

Kim Rozenfeld var ansvarlig for Apple TV+-manus og derfor innholdet på tjenesten. Nå fratrer han stillingen hos Apple etter at han ble hyret i september 2017.

Apple utfører med dette en større reorganisering av Apple TV+-organisasjonsstrukturen.

Ute etter at han tok jobben i 2017

I stedet tar Zack Van Amburg og Jamie Erlicht over som toppledere for Apple TV+, mens Matt Cherniss tar over for Rozenfeld som tidligere var sjef for Sonys TV-satsing før han ble hyret av Apple i 2017.

Rozenfeld er ikke helt ferdig med Apple, men vil i stedet produsere innhold for Apple med sitt eget selskap Half Full Productions.

Dette mener kritikerne og publikum

Apples TV+ har ifølge selskapet selv hatt en sterk start med mange seerminutter, mens det faktiske innholdet i form av et par TV-serier har fått varierte tilbakemeldinger:

Annonse
The Morning Show med blant annet Jennifer Aniston har 60 av 100 hos Metascore blant kritikerne, mens publikum liker serien veldig godt og belønner den med 8,1 i snitt.

See med Jason Momoa kjent fra Game of Thrones gjør det langt dårligere: kritikerstnittet er 37, mens publikum-anmeldersnittet er 6,5.

Dickinson er skikkelig midt på treet med 67 fra kritikerne og 6,8 fra titterne.

For All Mankind med Joel Kinnaman synes kritikerne også er midt på treet med 65 i snitt og dessverre for Apple, kun 4,0 fra tittere som har anmeldt.

Naturdokumentaren The Elephant Queen gir kritikerne i snitt 67. Det er ikke nok publikumtilbakemeldinger for snittkarakter.

Kilde:
Deadline

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse