apple-tv-plus

Annonse


Apple TV+ endelig lansert for alle, disse tingene bør du vite

I år er november synonymt med ankomst av Apple TV+, en tjeneste for strømming av serier og filmer som en stund kun var et rykte før Apple endelig annonserte det i september.

Mange muligheter for å abonnere

På Apples originalserier observerte vi ved førsteinntrykket vårt at det var mulig å se prøveepisoder, og om ikke dette er nok til å potensielt overbevise deg før du abonnerer så kan du få en gratis prøveperiode på syv dager – dette gjelder alle.

Ved inngåelse av abonnement så betaler du 49 kroner i måneden. Det du bør være oppmerksom på før du blar opp penger er at det finnes en mulighet for at du kvalifiserer deg for ett års gratis strømming: vilkåret her er at du har gått til anskaffelse av et nytt Apple-produkt fra og med datoen Apple annonserte tjenesten, den 10. september. Dette gjelder iPhone, iPad, Mac, Apple TV og iPod Touch.

For å løse inn dette kravet så trenger du kun å gå inn på Apple TV-applikasjonen på den aktuelle enheten der du får opp instrukser for å aktivere den ett år lange “prøve”-perioden.

Annonse
4K, Dolby og offline-titting

Det stopper likevel ikke her. Om du er student kan du slippe svært billig unna, med kun 49 kroner i måneden for både Apple Music og Apple TV+, helt til Apple sier stopp. Mer om dette kan du lese her.

Samtlige serier skal ifølge opplysningene som hittil foreligger være i opptil 4K og med Dolby Vision HDR, og de aller fleste har på plass Dolby Atmos-lyd. På iOS og macOS er det mer eller mindre fritt frem med nedlasting av innhold for visning uten internettforbindelse.

Starter du tittingen nå med en gang så kan du velge blant originalt innhold som All Mankind, The Morning Show, See, Helpsters, Ghostwriter og Dickinson. Det kan nevnes at brorparten av disse har fått lunken mottakelse, men om Apple etterhvert greier å overtale seerne til å betale et fast månedsbeløp etter at gratisperioder er over – det gjenstår å se.

På Metacritic er det storsatsingen “See” med Jason Momoa i hovedrollen som gjør det svakest. I juli kunne vi melde at Apple hadde betalt nærmere 130 millioner per episode for serien.

Fortell oss gjerne hva du synes om Apple TV+ hittil dersom du har fått muligheten til å bruke tjenesten.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse