apple-tv-tim-cook

Annonse


Apple TV+ gir markedets beste 4K-strømming

Apple TV+ lanserte forrige uke og folk har allerede fått masse tid til å nyte originalseriene til Apple. Enkelte har også fått kvalitetsteste 4K-kvaliteten på Apples strømmetjeneste, og resultatet er at selskapet for øyeblikket tilbyr den beste 4K-kvaliteten.

Overgår konkurrentene på 4K

Det er FlatpanelsHD-eieren Rasmus Larsen som har utført testen. Han har konkludert med at Apple TV+ tilbyr den høyeste 4K-kvaliteten på innholdet sitt, også høyere enn de fleste iTunes-filmer. Fokuset har vært på gjennomsnittlig bitrate.

Blant originalseriene er det “See” med Jason Mamoa som kom best ut, med et gjennomsnitt og topp på henholdsvis 29Mb/s og 41Mb/s. Også “The Elephant Queen” presterte ganske bra med et snitt på 26Mb/s, mens det øvrige innholdet ikke var altfor mye dårligere enn dette.

For sammenligning så tilbyr Apple TV+ mellom én og en halv og opptil to ganger høyere video bitrate enn den gjennomsnittlige HD Blu-ray-platen. Sammenlignet med Netflix derimot så maksimeres sistnevnte på 16Mb/s i tillegg til at tjenesten krever rundt en tilkobling på rundt 25Mb/s for å strømme 4K-innhold.

Kilde:
MacRumors

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse