Dette er det nærmeste vi har kommet en perfekt iPhone

bengeskiniphone12
Med et slikt design vil iPhone 12 Pro-serien være sidestilt med iPad 3 og 4 Pro. Det er ryktet iPad 4 Pro får 3D-sensorer tidlig neste år og iPhone 12 i september.

Det har vært ryktet en stund allerede at iPhone 12 ikke bare får 5G og et avansert 3D-sensorsystem for å se gjenskape omverdenen rundt seg i 3D på skjermen, men også et design som minner med om iPhone 4-dagene, eller iPad Pro 3 eller iPhone 5 om man vil.

Dette ser ut som iPhone Pro

Jeg tror det mest spennende med dette konseptet er hvor mye bedre den tar seg ut uten FaceID-systemet synlig på toppen, og det at det jo ikke er en eneste grunn til at dette ikke kan skje?

Personlig er veldig fan av 4 og 5-seriens design, og jeg er ikke alene, men er det ikke også veldig kjedelig, lite overraskende og kanskje litt for retro?

Annonse

Det er absolutt ingenting i veien for et slikt design, men vi tror det vil ta flere år før Apple klarer å bli kvitt den svarte sensor-raden øverst.

I det minste er det lov å håpe at vi får et design som dette september neste år, så får vi heller godta at 2021 er året vi muligens får 3D Touch innebygget under panelet.

Annonse
Annonse