bengeskiniphone12
Med et slikt design vil iPhone 12 Pro-serien være sidestilt med iPad 3 og 4 Pro. Det er ryktet iPad 4 Pro får 3D-sensorer tidlig neste år og iPhone 12 i september.

Annonse


Dette er det nærmeste vi har kommet en perfekt iPhone

Det har vært ryktet en stund allerede at iPhone 12 ikke bare får 5G og et avansert 3D-sensorsystem for å se gjenskape omverdenen rundt seg i 3D på skjermen, men også et design som minner med om iPhone 4-dagene, eller iPad Pro 3 eller iPhone 5 om man vil.

Dette ser ut som iPhone Pro

Jeg tror det mest spennende med dette konseptet er hvor mye bedre den tar seg ut uten FaceID-systemet synlig på toppen, og det at det jo ikke er en eneste grunn til at dette ikke kan skje?

Personlig er veldig fan av 4 og 5-seriens design, og jeg er ikke alene, men er det ikke også veldig kjedelig, lite overraskende og kanskje litt for retro?

Det er absolutt ingenting i veien for et slikt design, men vi tror det vil ta flere år før Apple klarer å bli kvitt den svarte sensor-raden øverst.

I det minste er det lov å håpe at vi får et design som dette september neste år, så får vi heller godta at 2021 er året vi muligens får 3D Touch innebygget under panelet.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse