nintendo-switch-lite-bestille
Du kan forhåndsbestille Nintendo Switch Lite fra store aktører som Komplett, Platekompaniet og CDON allerede nå.

Annonse


Nintendo Switch Lite kan forhåndsbestilles

Tilfeldigvis ser det ut til at Nintendo Switch Lite kan forhåndsbestilles nå i anledning skolestart for de fleste. Den japanske gigantens nye håndholdte kan forhåndsbestilles fra flere store norske butikker for 2490 kroner. Til sammenligning koster vanlig Nintendo Switch 3250 kroner med svingninger opp og ned.

Lanseres den 20. september

Man finner foreløpig konsollen i Z&Z Edition samt grå, gul og turkis.

Switch Lite skiller seg fra originale Switch på flere måter – i hovedsak dreier det seg om en mindre, 5.5-tommers skjerm, kun håndholdt-modus, litt lengre batteritid og en lavere pris. Lanseringsdatoen er oppgitt til å være 20. september hos samtlige av de norske nettbutikkene som tillater forhåndsbestilling.

Mer om Switch Lite kan du lese her.

Annonse


Før du går til innkjøp av Nintendos nye lille konsoll så kan det være greit å vite at den opprinnelige Switch-konsollen kan være et bedre kjøp der du får flere muligheter med avtakbare kontrollere og doblet batteritid i sin nyeste versjon. I tillegg får du konsollen nå fremfor å vente til sent i september.

Om du trodde Switch Lite var den eneste nyheten fra Nintendo i går så tok du feil

Annonse