nintendo-switch-konsoll
Nintendo oppgraderer noe av innmaten på vanlig Switch, men hvordan skal man vite hva som er hva nå?

Annonse


Om du trodde Switch Lite var den eneste nyheten fra Nintendo i går så tok du feil

Du fikk det nok med deg i går og om ikke så får du det nå: Nintendo annonserte deres kommende mini-konsoll i Switch Lite på den mest sofistikerte måten vi kunne tenkt oss, og blant forskjellene er at den nye varianten ikke har medfølgende løse Joy-Cons, at den ikke kan kobles til Dockstand (og derfor heller ikke til TV), litt bedre batteritid og en betraktelig lavere pris på 199 dollar sammenlignet med originale Switch sine 299 dollar.

Ny prosessor og NAND-minne

Det viser seg nå at også den vanlige Nintendo Switch får seg en aldri så liten oppgradering “under panseret”: ifølge en FCC-registrering så har Nintendo spurt om tillatelse (i praksis gitt en varsel om at det kommer) om å gjøre noen endringer med systemet. Spesifikt er det prosessoren (SoC) og NAND-lagringsplassen som skal byttes ut.

Noen spekulerer i at det kan være prat om ryktede Switch Pro mens andre naturlig nok tenker at det er en altfor mild endring til at dette skal være tilfellet. Den mest sannsynlige årsaken er at Nintendo har skiftet SoC-brikken til en Nvidia Tegra-prosessor slik ryktene skal ha det til at man finner i nye Switch Lite. Denne brikken sørger for bedre ytelse i håndholdt modus, der man kan oppnå bedre ytelse og batterikapasitet i tillegg til mindre overoppheting.

Kilde:
Wccftech

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse