LG sitter definitivt på teknologi som muliggjør brettbare mobiltelefoner, men selskapet velger foreløpig å sitte på gjerdet.
LG sitter definitivt på teknologi som muliggjør brettbare mobiltelefoner, men selskapet velger foreløpig å sitte på gjerdet.

Annonse


LG sier nei til brettbare telefoner

Noen av de aller første brettbare mobiltelefonene i verden vil bli vist frem under Mobile World Congress senere denne måneden.

Det har vært knyttet stor spenning til hvorvidt LG vil vise frem en brettbar enhet eller ikke.

Det har nemlig versert mange rykter og rapporter som tilsier at LG har jobbet med brettbar teknologi i lang tid (for eksempel dette patentet), men nå bekreftes det at selskapet ikke har noe brettbart å vise frem på nåværende tidspunkt.

Les også: Huawei jobber med brettbar 5G-telefon

Annonse
Har teknologien, men velger å vente

LG jobber blant annet med rullbare TV-er, så en brettbar telefon ville vært et naturlig steg videre – i teorien i hvert fall – men selskapet har nå uttalt til et knippe journalister at det er «for tidlig» å produsere en brettbar telefon.

«Under Consumer Electronics Show i januar introduserte LG en rullbar TV. Dette er en avansert teknologi som er et steg foran brettbar teknologi. Vi har vurdert å lansere en brettbar telefon samtidig som at vi lanserer en 5G-telefon, men bestemte oss for å ikke produsere den. På grunn av markedssituasjonen er det for tidlig for LG å lansere en brettbar mobiltelefon».

At LG mener det er for tidlig gir for så vidt mening. Det vi har sett av brettbare enheter så langt viser at vi er ekstremt tidlig i utviklingen. Flere av de brettbare telefonene har klumpete design, trege systemer og knotete og skjøre brettemekanismer.

Kanskje gjør LG lurt i å vente? Hva tror du?

 

Kilde:
TheVerge

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse