I utbrettet form har Infinity Flex Display en 7.3-tommers skjerm.

Annonse


Samsungs brettbare mobil: – Skjermen ødelegges hvis den brettes helt

Samsungs kommende brettbare mobil ble vist frem i november, men ingen medier fikk ta en grundig titt på enheten.

Ifølge The Investor fikk imidlertid noen utvalgte personer se enheten i en lukket fremvisning under årets CES i Las Vegas. Det var ikke pressen, men Samsungs forretningspartnere som fikk sniktitten.

Kan ikke brettes helt

Nettstedet har pratet med noen av disse folkene, blant annet om hvordan telefonen føles i bruk.

– Når den ikke er brettet sammen, viser den ingen tegn til at den har vært brettet. Men å brette den helt sammen, vil føre til at skjermen blir ødelagt, skal en person ha sagt.

Annonse


Dette er også grunnen til at den endelige utgaven av telefonen ikke vil kunne brettes helt. Istedet vil det etter alle solemerker bli et rom mellom kantene på telefonen, når den er brettet. Det vil i så fall gjøre enheten, i likhet med «verdens første brettbare mobil, Flexpai», litt mer klumpete enn vi hadde håpet på.

Koster ca det samme som Flexpai

På grunn av at telefonen er ustyrt med den nyeste fleksible skjerm- og batteriteknologien, vil telefonen bli relativt dyr. Det anslås at modellen vil prissettes et sted mellom 11.000-15.000 kroner.

Overfor Digital Trends hevder en Samsung-representant at telefonen vil bli lansert i første halvdel av 2019. Selskapet planlegger å produsere bare 1 million enheter i første omgang.

 

Kilde:
The Investor

 

Annonse