Intel gjør som Dell og Microsoft - utvikler Windows 10-enhet med to skjermer.
PC World fikk en titt på Intels enheter med to skjermer.

Annonse


Intel gjør som Dell og Microsoft – utvikler Windows 10-enhet med to skjermer

Ryktebørsen har i lang tid meldt at Microsoft jobber med en enhet med to skjermer. Denne går under navnet “Andromeda”. Nylig kom ryktene om at Dell også jobber med en slik enhet, noe også Intel gjør.

Intel har egne prototyper

PC World ble med bak sceneteppet ved Intels hovedkontor i Santa Clara i USA og der fikk de en eksklusiv titt på to foldbare Windows 10-enhet med to skjermer. Dette er selvsagt prototyper, men viser at Intel har troen på slike enheter.

“Tiger Rapids” er kodenavnet på Intels enhet og den består av én 7,9-tommers LCD-skjerm og én e-blekkskjerm. PC-en, hvis det er den riktige betegnelsen, beskrives som slankere enn en iPhone 8. Intel jobber også med en liknende enhet med to tradisjonelle paneler på hver side.

Prototypene deler absolutt likheter med Lenovos Yoga Book som ble introdusert under IFA-messen i 2016, men den store forskjellen er at Intels enheter har to skjermer. Intel sier til PC World at PC-er som både Asus og Lenovo viste frem under årets Computex-messe, er inspirert av “Tiger Rapids”. Det er uvisst om Intel kommer til å lansere slike produkter i fremtiden, eller om det kun er referansedesign.

Annonse


Under kan du se PC Worlds video fra Intel-turen:

Fikk du med deg denne? Vi testet Lenovo Yoga Book.

 

Kilde:
PC World

Annonse