- Dell jobber med en egen "Surface Phone".
MSPowerUser mener det er sterke bevis for at Dell utvikler en slik enhet.

Annonse


– Dell jobber med en egen “Surface Phone”

MSPowerUser skriver at Dell trolig bygger sin egen Surface Phone basert på referansedesignet til Microsoft. Med lanseringen av Surface Pro oppfordret Microsoft PC-produsentene om å kopiere designet, noe liknende kan også være tilfellet med den ryktede Surface Phone.

Dell “Januss”

Det var WinFuture som først meldte om dette. Nettstedet skal ha fått tilgang til en rekke Qualcomm-dokumenter som viser at Dell jobber med en Windows 10-enhet kjørende på ARM-plattformen og med to skjermer. Enheten går for øyeblikket under navnet Januss.

Ifølge rapportene drives Januss av en Snapdragon 850-prosessor og har egenskaper som 4G-modem, USB-C-tilkobling, flere kameraer, akselerometer, digitalt kompass og gyroskop. Ettersom bærbare PC-er sjeldent har gyroskop, tror nettstedet at det er snakk om et nettbrett eller en smarttelefon.

Microsofts hemmelige nye enhet og operativsystem nevnt i Windows 10

Annonse


Avdukes den i Las Vegas?

MSPowerUser har gjort ytterligere undersøker og på tips fra en leser har de fått tilgang på en demoapplikasjon som krever to PC-er for å kjøre, én for hver halvdel av enheten med to skjermer, skriver nettstedet.

Applikasjonen inneholder også informasjon om et “Dell World Event” som skal avholdes i Las Vegas. Eventuelt når dette arrangementet avholdes, er ikke kjent.

 

Kilder:
MSPowerUser,
WinFuture (tysk)

Annonse