Her er telefonene Nokia avslørte under messen.
Her er telefonene Nokia avslørte under messen.

Annonse


Nokia stjal showet under MWC

Forrige uke gikk den årlige Mobile World Congress (MWC) av stabelen i Barcelona. Nokia, Samsung, Sony og Huawei var noen av mange mobilprodusenter som annonserte nyheter under messen.

Nokia mest omtalt

Men hvilket selskap var det som fikk mest oppmerksomhet? En undersøkelse utført av Brandwatch i samarbeid med Twitter, viser at Nokia var det mest omtalte selskapet under messen. Og det foran mobilgiganter som Samsung, Huawei og Google.

Nokia viste frem fem nye telefoner under messen, blant annet eksklusive Nokia 8 Sirocco, den budsjettvennlige flaggskipmobilen 7 Plus og Matrix-mobilen 8110 i ny, 4G-drakt.

Nummer to på listen til Brandwatch er Samsung som debuterte Galaxy S9-duoen under messen i Barcelona, etterfulgt av Huawei som viste frem spennende MateBook X Pro og nettbrettet MediaPad M5

Annonse
Apple nummer fem

Interessant nok var Apple det femte mest omtalte selskapet under Mobile World Congress. iPhone-produsenten var tradisjonen tro ikke til stede under messen, men en forklaring er at mobilnyhetene ofte blir sammenliknet med Apples produkter.

Nokias, eller HMD Globals, Juho Sarvikas kan for øvrig avsløre at selskapet vant 21 utmerkelser under MWC – fire flere enn selskapet gjorde i fjor.

Hva var høydepunktet for deg under mobilmessen i Barcelona?

 

Kilde:
Brandwatch

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse