Galaxy S9 står ikke overraskende øverst på menyen under MWC 18.
Galaxy S9 står ikke overraskende øverst på menyen under MWC 18.

Årets store mobilmesse: Dette skjer under MWC 2018

Neste uke er det duket for den årlige mobilmessen i Barcelona i Spania. En trio med mobilprodusenter tyvstarter messen førstkommende søndag.

Under følger tidene til pressekonferansene du bør få med deg. I år er også ITavisen til stede på messegulvet der vi vil følge avsløringene tett.

Mobile World Congress 2018

Huawei: 25. februar klokken 14.00:

Det er kinesiske Huawei som sparker i gang den store mobilmessen. Det er litt usikkert hva selskapet har på menyen, men vi vet allerede at det neste flaggskipet i P-serien, ikke kommer til messen. P11 eller P20 blir i stedet avduket under et arrangement i Paris 27. mars. Vi kommer selvsagt til å være på plass i Paris.

I stedet ser det ut til at Huawei har noen rimeligere modeller på lur og muligens noen nettbrett.

Nokia (HMD Global): 25. februar klokken 16.00:

Nokia, via HMD Global, vendte i fjor tilbake i mobilmarkedet. Her forventer vi flere annonseringer i ulike priskategorier fra Nokia 1, Nokia 7 Plus og også et nytt flaggskip.

Samsung: 25. februar klokken 18.00:

Samsung – som verdens største mobilprodusent – står utvilsomt øverst på menyen denne søndagen, men også hele mobilmessen. Galaxy S9 og S9+ debuterer under messen, og det er egentlig alt man trenger å si om det.

Det er fullt mulig at Samsung også har noen andre ting på lur.

Sony: 26. februar klokken 08.30:

Ifølge ryktebørsen har Sony planer om å avduke Xperia XZ2 og XZ Pro under MWC. Disse ser ut til å markere et betydelig designskifte for Sony – og et er kanskje på tide?