Dette er trolig Huawei Mate 10.
Dette er trolig Huawei Mate 10.

Annonse


– Dette er Huawei Mate 10

Huawei er en mobilprodusent i god vekst og på full fart til å gå forbi Apple i det globale markedet. I høst er selskapet klare til å møte konkurransen fra iPhone 8 og Note 8 med en Mate 10.

Nye bilder
På det kinesiske forumet Weibo har det dukket opp det som skal være bilder av den kommende flaggskipmodellen til det kinesiske selskapet. Mobilen i bildene har en stor skjerm som er omkranset av forholdsvis smale rammer.

Huawei har tidligere bekreftet at Mate 10 blir «rammeløs» og den skal være godt nok utstyrt til å friste kundene vekk fra Apple og Samsung.

På baksiden kan man skimte et vertikalt tokameraoppsett med Leica-navnet og en fingersensor like under. Det kan bety at sensoren er flyttet fra under skjermen på fremsiden til bak på enheten.

Annonse
En interessant detalj er at P-serien til Huawei har et horisontalt kameraoppsett, men i Mate-serien går selskapet for en vertikal løsning.

Huawei og Leica samarbeider på kamerafronten.
Huawei og Leica samarbeider på kamerafronten.

Android 7?
Av andre spesifikasjoner hevdes det at Mate 10 drives av selskapets Kirin 970-brikkesett og kommer med 64 GB lagring og 6 GB minne. Skjermen er trolig på 6,1 tommer.

I tillegg ryktes det at Android 7 er på plass og et batteri på 4000 mAh med støtte for hurtiglading. Med Android 8 like om hjørnet fremstår det som overraskende hvis Mate 10 lanseres med versjon syv.

Slik ser baksiden ut.
Slik ser baksiden ut.

Hva syns du om det angivelige Mate 10-designet?

PS. En uhøytidelig avstemning blant våre lesere viser at flere ville valgt Mate 10 fremfor iPhone 8 med Note 8 som den minst populære.

 

Kilde:
GSMArena

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse