Honor V9 er en real kraftpakke.
Honor V9 er en real kraftpakke.

– Den første smarttelefonen som kan 3D-modellere

Kinesiske Huawei er virkelig i vinden om dagen. På hjemmebane er de størst og i verden nummer tre. Om få år håper selskapet å klatre til topps globalt.

Imponerende spesifikasjoner
Honor V9 er selskapets ferskeste telefon og spesifikasjonene tilsier at dette er en enhet som kan hjelpe Huawei på ferden mot mobildominans.

Smarttelefonen har en 2,5D-skjerm på 5,7 tommer med en oppløsning på 2560 x 1440 piksler. Denne er av typen LCD, trolig for å holde prisen nede.

V9 kjører på en Kirin 960-prosessor – selskapets eget brikkesett – og kommer i varianter på 64 og 128 GB lagringsplass samt 4 og hele 6 GB minne. I tillegg har den støtte for minnekort.

Honor V9 er i stand til å ta 3D-foto.
Honor V9 er i stand til å ta 3D-foto. (Ill.: Huawei)

I stand til 3D-foto
Videre er Android 7.0 på plass med Huaweis EMUI 5.0-grensesnitt på toppen. Honor V9 har også det samme kameraoppsettet vi så i Huawei P9 med to sensorer på 12 megapiksler. Huawei nevner også at telefonen er den første i verden som har støtte for 3D-modellering. Den er i stand til å ta 3D-foto.

USC-C er selvsagt på plass og det er også et massivt batteri på 4000 mAh. Noe som er svært imponerende med tanke på den beskjedne tykkelsen på 6,97 millimeter.

Honor V9 lanseres 28. februar. Når den eventuelt kommer til Norge, er ikke kjent.

 

Kilde:
Android Police