Hopp til navigasjon Hopp til innhold
Søk opp ITavisen og bli med i klubben vår! (Ill.: Skjermdump / Martin K. Størbu)

Spill sammen med redaksjonen og andre ITavisen-lesere

Spill: Med «Clubs og «Looking for Group» gjør Microsoft det lettere å finne likesinnede spillere på Xbox Live.

På E3 tidligere i år presenterte Microsoft blant annet «Clubs»-funksjonen, nå har vi laget ITavisens egen Xbox-klubb.

Clubs
Nylig ble funksjonene «Clubs» og «Looking for Group» tilgjengelig for alle via beta-appene til Windows 10 og Android

«Clubs» er kort fortalt en slags gruppe hvor man blant annet kan dele spillvideoer og-bilder, snakke sammen og finne nye spillere å spille med og mot.

De som er med i Xbox Preview-programmet har også fått disse to funksjonene i en oppdatering nylig. En oppdatering som skal komme i løpet av høsten vil bringe funksjonene til alle spillere på alle plattformer.

Du kan bli med i ITavisen sin gruppe og spille med redaksjonen og andre lesere ved å søke opp «ITavisen» enten i appen på Windows eller Android. Preview-medlemmer kan søke via Clubs funksjonen på konsollen.

LFG – Looking for Group
Looking for Group, eller LFG som Microsoft kaller det, er en funksjonen som lar deg sette opp et «søk» etter likesinnede spillere, om det er et spesifikt spill, eller til og med en spesifikk prestasjon du jakter på.

Du kan også sette tagger som «ingen banning» eller at mikrofon er påkrevd.

På samme måte kan du også søke gjennom slike grupper på jakt etter en som passer nettopp deg. når gruppen er full, eller nok spillere har meldt seg kan den som opprettet gruppen velge ut de han eller hun  vil ha med seg videre og hoppe rett inn i spillet.

Vi vil være der du er
ITavisen ønsker å fortsette å dyrke fellesskapet som er vokst ut av kommentarfeltene (nesten 15 000 kommentarer i august) i løpet av årene, gjennom å være der hvor våre lesere er. Et nært forhold til våre lesere er viktig for ITavisen.

Du finner oss derfor på Twitter, Facebook, Instagram og nå også på Xbox Live. Og nå kan du også skrive om det du bryr deg om ved å blogge på ITavisen.

Vi har også opprettet en Patreon-side hvor du kan være med å støtte ITavisen og bidra til å lage en enda bedre avis. Allerede er det 79 av våre lesere som støtter oss der.

Har du andre kanaler, eller tips til steder vi kan samle våre lesere mottas de med takk! La oss høre fra deg i kommentarfeltet.

 Kilde:
Xbox Wire

Stikkord: Spill, xbox