Hopp til navigasjon Hopp til innhold
ITavisen gir nå hele Norge mulighet til å havne på forsiden til Norges største uavhengige teknologi-nettside. Vi søker meningsstoff rundt alle teknologi-temaer, og ønsker å komme i kontakt med grundere og utviklere som har en historie å fortelle. (Ill.: ITavisen)

Vi lanserer «ITavisen blogg» – lyst å skrive for 50 000 daglige lesere?

Nå har du muligheten.

ITavisen ser behovet for å utvide horisonten sin for sitt store publikum, og lanserer derfor egen blogg.

Alt om teknologi, 24/7
Vi ønsker å komme i kontakt med deg som har noe på hjertet: kommentarer om teknologilandskapet, trender, teknologi og selskaper ønskes – også ting litt utenom det som normalt sees på som teknologiområder i dag.

Eller kanskje er du grunder og har lansert en app eller et produkt, eventuelt kan du kanskje dele dine utviklertips med resten av teknologi-Norge?

Store drømmer? Dette er plattformen for deg
Har du planer om å realisere drømmen og reise til Silicon Valley for å starte bedrift? Vi ønsker mer kvalitetsinnhold fra flere personer for å gjøre avisen enda mer spennende og aktuell.

Vi ønsker også å høre fra dere grundere og utviklere med base i Norge. Vi er helt sikre på at tusenvis av nordmenn har interesse av å høre hva som skjer blant Norges teknologiskapere, samtidig som redaksjonen også vil bruke bloggen til å skrive om ting som faller utenfor avisens normale redaksjonelle rammer.

Slik gjør du det
Alle innlegg som godkjennes av redaksjonen publiseres på ITavisen-forsiden og bloggen.

Send dine innlegg eller forslag til oss. 

Forfattere som ønsker faste innlegg gis forfatter-info-boks på hver artikkel som publiseres.

ITavisen forbeholder seg retten til å forbedre setningsstruktur og titler. ITavisen garanterer ikke at innholdet som sendes inn publiseres på itavisen.no. Vi gir oss selv full rett til ikke å publisere innhold vi mener ikke er godt nok.

Om ITavisen
ITavisen er helheid av redaktør Trond Bies selskap Pollination Publishing AS, og er derfor Norges desidert største uavhengige tekno-nettavis med 50 000 unike lesere hver ukedag.

Dette gir avisen en unik mulighet til kjapt å manøvrere seg dit markedet dreier seg, og rapportere kjappere og bedre enn noen andre, hele døgnet, hele uken.

21. oktober i år feirer avisen sitt 20-års jubileum.

ITavisens trafikktall er å finne på tnslistene.no (desktop) og mobil.

Stikkord: itavisen