Ifølge nye rykter kan kommende iPhone heter iPhone 6SE.
Ifølge nye rykter kan kommende iPhone heter iPhone 6SE.

– Den vil ikke hete iPhone 7

Den svært troverdige mobillekkeren Evan Blass tvitret i helgen at den kommende iPhone-modellen blir tilgjengelig for salg 16. september.

Ikke iPhone 7?
Arrangementet der Apple avduker enheten pleier som regel å være to uker i forkant, noe som vil si at det kanskje ikke er mer enn en drøy måned til den er offisiell.

De fleste ryktene om iPhone 7 har de siste månedene gått ut på det samme: ingen hodetelefonutgang, større kamerasensor og kraftigere brikke, men nye rapporter fra tyske Apfelpage kommer med noe helt nytt.

Ifølge kilder de har vært i kontakt med, visstnok direkte fra en leverandør, vil den kommende iPhonen hete iPhone 6SE. Ettersom den deler flere likheter med iPhone 6 og 6s er det ikke helt utenkelig, men det er nok lurt å ta disse ryktene med litt salt.

Tidligere lanserte Apple iPhone SE som kan regnes som en blanding av 5-serien og 6-serien.

Rykter, rykter
I november dukket de første ryktene opp om at Apple skroter hodetelefonutgangen i iPhone 7 (eller 6SE?) og det er lite som tyder på at de iPhonene som lanseres om en drøy måned leveres med den velbrukte kontakten.

Den siste tiden har det også ryktet om en kraftig kameraforbedring til den kommende iPhonen samtidig som det ser ut til at Apple omsider velger å kutte ut 16 GB-modellen.

 

Kilder:
9to5Mac,
Apfelpage