Lyst på en svart iPhone? Slik kan den bli. Bildet er et konsept.
Lyst på en svart iPhone? Slik kan den bli. Bildet er et konsept.

Annonse


Her er alle de ferske Apple-ryktene: iPhone 7, MacBook og Apple Watch 2

9to5mac, som er svært troverdige når det gjelder ikke-offisiell Apple-informasjon, backer opp et rykte fra Macotakara.

Grå består, men svart gjør comeback
Ryktet går på at iPhone 7 blir tilgjengelig i svart, mye likt iPhone 5 som ble tilbudt i nettopp den stilen.

Apple skal visstnok ikke dumpe «Space Grey», men tilby «Space Black» i tillegg. Det høres ikke feil ut fra et estetisk ståsted.

Fargen skal være lik den Apple Watch kan leveres i, ifølge 9to5macs kilder.

«Force Touch»-hjemknapp
Samme kilde 9to5mac har snakket med hevder at den nye hjemknappen «Force Touch», kjent fra MacBook og MacBook Pro, et rykte som ikke er ferskt og derfor både troverdig og ikke minst logisk.

«Force Touch» simulerer fysiske klikk, men er i virkeligheten en vibreringsmotor. MacBooks gjør dette på så godt at det er umulig å merke at det ikke er fysiske trykk tilstede.

Apple Watch 2
Men det er flere rykter fra 9to5mac det er verdt å få med seg, selv om bloggen selv presiserer at følgende ikke er like troverdig – grunnet en ny kilde:

Apple Watch 2 får GPS innebygget slik at man kan logge ruten uten å ha med seg mobil – dessuten blir den skikkelig vanntett, for Workout-appen skal visstnok kunne logge svømming.

MacBook og Watch
Hva angår MacBook Pro hører bloggen igjen at den får OLED-panel over tastaturet og Touch ID-fingerpålogging på strømknappen (har du en Apple Watch logger den deg på MacOS Sierra som kommer i ferdig versjon i høst).

Jo, også kommer det visstnok nye EarPods som er trådløse, ingen overraskelse med tanke på at iPhone 7 trolig leveres uten 3,5 mm-lydutgang.

 

Kilder:
9to5mac
Macotakara

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse