Dette kan være «iPhone 7 Pro»

Et nytt bilde viser at iPhone 7 kan få ny blitsplassering. Dette er av iPad Pro 9,7.
Et nytt bilde viser at iPhone 7 kan få ny blitsplassering. Dette er av iPad Pro 9,7.

iPhone 7-ryktene har versert siden iPhone 6s ble lansert i fjor høst og vil nok bare komme tettere og tetter de neste månedene frem mot den antatte annonseringen i september.

Fire høyttalere
Det siste kommer fra en italiensk dekselprodusent som muligens avslører et potensielt chassisdesign for den kommende iPhonen.

I bildene kan vi se et deksel med totalt fire høyttalergriller, to på undersiden og to på toppen, slik som iPad Pro 9,7 og 12,9 har. Dette går imot de tidligere lekkede bildene som viser et design som er mer likt iPhone 6s.

Annonse

Den andre tingen det er verdt å legge merke til i bildene, er at hullet for kameralinsen er større enn tidligere, samtidig som at blitsen har flyttet seg under kameraet – slik som også iPad Pro 9,7 har.

Ingen hodetelefonutgang
I tillegg viser bildet – det som kanskje mange frykter – at Apple dropper hodetelefonutgangen i iPhone 7. Verken på bunnen eller toppen er det plass til den velkjente 3,5 mm lydutgangen.

På lørdag dukket det også opp et rykte om at kommende iPhone 7 vil ha en lagringsplass på hele 256 GB, og et kraftig forbedret kamera.

 

Kilde:
9to5Mac

Annonse
Annonse