Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Spotify svarer Apple Music

Oppdaterer familieabonnementet.

Ferske tall viser at Spotify bare har fortsatt å øke etter Apple Music ble lansert, men kanskje føler de litt på konkurransen uansett.

Oppdaterer familieabonnementet
Strømmekongen har nå oppdatert familieabonnementet for å tilpasse seg Apple Music-tilbudet. Nå inkluderer familieabonnementet opptil seks medlemmer til 149 kroner i måneden. Det er akkurat det samme som hos konkurrenten.

Nåværende kunder blir automatisk flyttet over til det nye abonnementet så fort det rulles ut på verdensbasis. Samtlige familiemedlemmer får hver sin egen Premium-konto med eget musikkbibliotek, spillelister og anbefalinger.

Fortsatt størst
Spotify er den desidert største musikkstrømmetjenesten i verden og har nå rundt 100 millioner brukere totalt der 30 millioner av dem er betalende abonnenter.

Apple Music har på ingen måte gjort seg bort i strømmemarkedet etter sitt inntog i fjor sommer og har rukket å få 11 millioner betalende abonnenter på rekordtid. Dog har tjenesten mottatt mye kritikk og Apple jobber på spreng med en oppdatering for å luke ut de største problemene.

 

Kilde:
The Verge

Stikkord: applemusic, spotify