Det forventes en større oppdatering til Apple Music til sommeren.
Det forventes en større oppdatering til Apple Music til sommeren.

Annonse


Apple Music skal få en større overhaling

På sommeren i fjor lanserte Apple musikkstrømmetjenesten Apple Music. Tjenesten har rukket å få 13 millioner abonnenter, men har vært gjenstand for mye kritikk mye på grunn av funksjonsmangler.

En større oppdatering
Ifølge kilder Bloomberg News har vært i kontakt med planlegger Apple å annonsere en større overhaling til musikktjenesten under selskapets Worldwide Developers Conference (WWDC) i juni.

Blant oppdateringene skal appen bli mer intuitiv å bruke, tilby bedre integrasjon mellom strømme- og nedlastningsvalgene og ytterligere utvide radiotjenesten. I september vedkjente visepresidenten for iTunes at Apple Music har sine mangler.

I løpet av det snaue første året etter lansering har det skortet på de store oppdateringene til Apple Music og Apple har virket å fokusere på ytelsesforbedringer og stabilitetsoppdateringer.

Annonse


Les også: Apple Music – ingen åpenbaring.

Gnisninger
Samtidig melder Bloomberg at alt ikke er helt rosenrødt innad i Apple Music-gruppen til iPhone-produsenten. Apple kjøpte opp Beats for rundt to år siden, men Beats-sjefen Jimmy Iovine har skapt litt gnisninger innad i selskapet, ifølge Bloomberg.

Blant annet skal han ha inngått forhandlinger med artister uavhengig av andre Apple-ansattes forhandlinger, noe som ikke har vært vel mottatt.

Dog skal Iovine stått bak forhandlingene som sikret Taylor Swift og Drakes nyeste album som eksklusive.

Les også: – Dette irriterer meg voldsomt med Apple Music. 

Hvilke funksjoner savner du i Apple Music?

 

Kilder:
Bloomberg News,
The Verge

Annonse