Neste års iPhone-modeller kan få OLED-skjerm.

Annonse


Neste år skal Apple gjøre en større iPhone-endring

Ifølge en rapport fra Korean Herald og gjengitt av 9to5Mac, har Samsung og Apple inngått en avtale der førstnevnte vil levere 100 millioner OLED-paneler til Apple fra og med 2017.

Milliardavtale
Nyheten kommer kort tid etter at flere rykter har hevdet at Apple planlegger å starte overgang til OLED allerede neste år.

Ifølge Korean Herald skal avtalen ha en verdi på rundt 2,59 milliarder dollar, drøyt 21 milliarder kroner, og ha en varighet på minst tre år.

«I løpet av avtalen vil Samsung Display levere rundt 100 millioner 5,5-tommers paneler årlig, estimert verdig er rundt 3 billioner won (21 milliarder kroner). Samsung Display, et datterselskap av Samsung Electronics Co, nektet å bekrefte avtalen», skriver Korean Herald.

Annonse


Merk at den ryktede avtalen kun nevner 5,5-tommers panel og ikke 4,7-tommeren.

Les også: iPad Pro 9,7″-panelet er det beste de har testet.

Tidligere rykter
Basert på rykter fra i fjor høst vil iPhone ikke få ny skjerm før 2018, men ifølge rapporter fra Nikkei i mars, ligger Apple foran skjema og kan lansere OLED-iPhone allerede neste år.

Nikkei skrev på det tidspunktet at Apple skal ha avholdt samtaler med Samsung og LG i desember for å få en tidsramme på når en økning i produksjonen av OLED-skjermer er mulig. Samtidig ønsket de å vite om det var mulig å nå et produksjonsnivå slik at de kan lansere en iPhone med OLED neste år.

Korean Herald nevner kun Samsung i sine rapporter.

Les også: Denne mobilskjermen er den vakreste vi har sett.

 

Kilder:
9to5Mac,
Korean Herald

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse