iPad Pro 9,7"-skjermen er det beste nettbrett-panelet på markedet, og enda bedre enn 12,9"-modellen.
iPad Pro 9,7"-skjermen er det beste nettbrett-panelet på markedet, og enda bedre enn 12,9"-modellen.

Annonse


iPad Pro 9,7″-panelet er det beste de har testet

DisplayMate er eksperter på paneler – nå har de testet skjermen i iPad Pro 9,7″. De mener panelet i dette produktet er det beste som noengang har blitt produsert for et nettbrett.

Les vår iPad Pro 9,7″-sniktitt.

– Det beste panelet i et nettbrett noensinne
«iPad Pro 9,7 har to fargespekter, nye DCI-P3 Wide Color Gamut som brukes i 4K-TV-er og digital-kino, samt tradisjonelle sRGB/Rec.709 Color Gamut som brukes til å produsere omtrent alt som finnes av forbrukerinnhold til digital-kameraer, TV-er, nettet og PC-er, inkludert bilder, video og filmer.

For ikke å snakke om at brettet har implementert dem begge med en fargekorrekthet som visuelt sett er umulig å skille fra perfeksjon. Det er imponerende

Annonse


Bedre på alt
Samtidig har Apple klart å øke lysstyrken med over 20 prosent og drept mye av lys-refleksjonen – faktisk er refleksjonsverdiene de på markedet, samtidig som Apple har klart å holde batteribruken like lav som iPad Air 2 fordi skjermen automatisk nedjusterer oppdateringsfrekvensen når man titter på statiske bilder.

DisplayMate spekulerer i om ikke samme panel-teknologi, med de to fargestandardene, blir å finne i krympet versjon for å passe inn i kommende iPhone 7. Vi tipper også at True Tone, som først ble introdusert nettopp på dette brettet, også blir en viktig iPhone 7-funksjon.

ITavisen kommer tilbake med en iPad Pro 9,7″-test.

Kilde:
DisplayMate

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse