Horizon: Forbidden West Complete Edition
"Horizon: Forbidden West" kommer til PC tidlig neste år.

Annonse


OPPDATERT: Bekreftet av Sony

En lekker mener å vite at “Horizon: Forbidden West” lanseres til PC snart.

Først publisert 14. september.

Oppdatert, 27. september, 15:33:

Sony har bekreftet at “Horizon Forbidden West: Complete Edition” lanseres til Playstation 5 6. oktober og til PC (Nixxes – Steam Epic Games Store) tidlig neste år. DLC-en “Burning Shores” er inkludert i tillegg til:

Annonse


  • Carja Behemoth Elite outfit ·Carja Behemoth Short Bow
  • Nora Thunder Elite outfit
  • Nora Thunder Sling
  • Apex Clawstrider Machine Strike piece
  • Resources pack

Sony annonserer trolig PC-versjonen snart

Faktisk mener lekkeren at Sony kommer til å annonsere lanseringen av PC-versjonen i løpet av de 30 neste dagene. Det høres sannsynlig ut: det første spillet i serien, Horizon Zero Dawn, kom til PC i august 2020 (vi digget PC-porten) og oppfølgeren til Playstation 4 og Playstation 5 februar 2022.

Så det gir altså mening tidsmessig, men så har det også lekket at en “Complete Edition”-utgave er på vei, og det offisielt lekket av myndighetene i Singapore som godkjenner slikt. Dessverre var det ingen plattform-spesifikk informasjon – det var det lekkeren som stod for. Uansett: spillet er meget pent på PC, så vi kan bare tenke oss hvor utrolig flott ut det vil se ut på en topp-spekket PC.

Ratchet & Clank: Rift Apart og The Last of Us Part I var de siste Playstation-spillene som ble lansert på PC. Mens sistnevnte var en god lansering som sist ble oppdatert 7. september, var The Last of Us Part I en teknisk trøblete lansering.

I andre spill-relaterte Playstation-nyheter så lanserte Sony en ganske viktig Playstation 5-oppdatering i går kveld.

Annonse