The Elder Scrolls 6 trailer
"The Elder Scrolls 6" lanseres tidligst om fem år, altså i 2028 eller senere. I det minste bekrefter Bethesda at de har startet utviklingen.

Annonse


Utviklingen har startet

“The Elder Scrolls 6” ble annonsert i 2018, men utviklingen startet ikke offisielt før nå.

Lanseres kanskje i 2028

Dette vil ikke komme som noen overraskelse for dere som følger med, for på tampen av juni meldte vi at “I forbindelse med Microsoft sin redegjørelse for Activision/Blizzard-handelen ovenfor amerikanske FTC, bekreftet Xbox-sjef Phil Spencer noe som vil skuffe mange. For det er veldig mange der ute som venter på en oppfølger til Skyrim.

Åpen-verden-spillet ble lansert vinteren 2011, ble mottatt til stående applaus og har fremdeles en aktiv spiller-base og ikke minst et hav av utvidelser og grafikk-forbedringer. Men de virkelig store grafikk-forbedringer må vi vente lenge på, for the Elder Scrolls 6 er så mange år unna at det kanskje ikke en gang vil kjøre på dagens konsoller. Per Spencer er spillet minst fem år unna lansering.”

De første kan spille Starfield i natt

Enda godt er det at Bethesda oppdaterer oss med hvordan ting ligger an, noe de har mulighet til nå som Starfield er ferdig og kan spilles 1. september 02:00. Per Bethesda publishing-sjef Pete Hines er studioet ferdig med før-produksjonen og har startet den tidlige utviklingen av oppfølgeren som trolig er den mest etterlengtede noen sinne, kanskje kun slått av et nytt Half-Life-spill.

Ja,, det er folk som jobber med The Elder Scrolls 6, men det er dette studioet har fokusert på. Så nei, du kommer ikke til å høre mer snakk om The Elder Scrolls 6. Starfield er vårt fokus nå, og det kommer til å gå å forbli vår prioritet en stund før vi snakker om noe annet.

Pete Hines, “Head of Publishing, Bethesda

Annonse