The Elder Scrolls VI blir et spill for neste generasjons konsoller
Det er enda flere år til det neste spillet i The Elder Scrolls-serien dukker opp.

Annonse


The Elder Scrolls VI blir et spill for neste generasjons konsoller

Det kommer kanskje ikke som noen overraskelse, men Bethesda Softworks gikk langt i å bekrefte at The Elder Scrolls VI ikke blir å finne til dagens konsoller.

Enda noen år til

I et intervju med GameSpot uttalte Matt Firor ved ZeniMax Online Studios at det enda vil ta noen år før spillet lanseres, og at det sannsynligvis ikke lanseres før dagens konsoller har blitt erstattet av en ny generasjon.

På spørsmål om The Elder Scrolls Online kommer til å inkorporere noe av verdenen man kommer til å finne i The Elder Scrolls VI, svarte Firor at han ikke vet hvordan spillverdenen kommer til å være når spillet kommer ut. Dette som følge av at det til den tid vil ha kommet en ny generasjon spillkonsoller.

Stort og ambisiøst

Bethesda-toppen, Pete Hines, kunne imidlertid si at The Elder Scrolls VI kommer til å bli et “stort” og “ambisiøst” spill. Utover dette ville han ikke si noe spesifikt om spillet. Derimot kunne han si at grunnen til at Bethesda offentliggjorde at de arbeidet på The Elder Scrolls så tidlig, var for at fansen ikke skulle lure på om selskapet hadde glemt spillserien.

Annonse


Hines poengterte videre at det tar “veldig lang tid” å lage store spill slik som de i Elder Scrolls-serien. Riktignok har Bethesda flere medarbeidere enn noen gang, men The Elder Scrolls VI er et spill som tar lang tid å få til riktig.

Kilde:

GameSpot

Har du begynt å glede deg til The Elder Scrolls VI allerede? Fortell oss i kommentarfeltet under.

Annonse