iphone 15 plus konsept
9To5Mac har skaffet CAD-tegninger av kommende iPhone 15 Plus med "Dynamic Island" og USB C. Konsept: 9To5Mac

Annonse


Slik blir den nyeste iPhone-modellen

Selv om det rapporteres at iPhone 14 Plus ikke selger særlig bra, i likhet med iPhone 13 mini som den erstattet, kommer det en oppfølger.

Gir ikke opp Plus

Apple ga heller ikke opp mini-modellene med en gang, og ser altså ikke ut til å gi opp den rimeligste 6,7-modellen med en gang heller. Vi omtalte den som et godt kjøp grunnet nettop en stor skjerm, bra ytelse og god batterilevetid.

Og nå har det dukket opp nye lekkasjer i forhold til oppfølgeren, som det gjorde med iPhone 15 Pro.

Konsept: 9To5Mac

Er det kun iPhone 15 som får større skjerm?

Det er 9To5Mac som har klart å skaffe CAD-tegninger av den største og billigste modellen i Apples mobil-sortiment, og et konsept basert på informasjonen.

Annonse


Fra før av er det avslørt at iPhone 15 trolig får større skjerm (fra 6,1″ til 6,2″), USB C og “Dynamic Island”.

Tykkere, høyere og smalere

De to siste tingene er ryktet en stund, men det er ikke skjerm-økningen. Økningen skal være mulig grunnet mindre rammer, noe som også kommer til iPhone 15 Plus. Dog, med denne modellen er det ikke noe snakk om en større skjerm, i det minste ikke enda.

Dimensjonene har de også skaffet til veie, og det er ikke snakk om dramatiske endringer, men den blir noe tykkere (7,81 mm mot 7,79 mm.) Den blir også litt høyere og smalere. Tegningene avslører også at den har mer avrundede hjørner i front og mot baksiden.

Annonse